Het starten van een stichting past helemaal in het gedachtengoed van Cavero. Wederkerigheid is een krachtige kernwaarde van waaruit wij werken. Zowel naar onze collega’s als naar onze klanten en leveranciers. Met het oprichten van de stichting en de initiatieven die hieruit worden opgestart, doen we iets terug voor onze omgeving. Samen, betrokken en dichtbij, steunen we initiatieven die ons aan het hart gaan.

Vanuit Cavero zetten we onze kennis, kunde en expertise in om de acties tot een succes te maken. Hierbij spreken we de talenten van onze collega’s aan. Ook de verborgen talenten, want in een ervaren software engineer schuilt soms een geboren organisator en een ander zet zijn talenten in om de vormgeving voor flyers en website te realiseren, terwijl dat niet zijn dagelijks werk is.

En het gaat verder dan alleen het ophalen van geld en middelen. Bij het initiatief voor Iris, begeleiden we de familie, adviseren en coachen we om de financiën van de familie weer op orde te krijgen.

Gezamenlijk kiezen we de doelen waarvoor de stichting zich inzet en samen maken we die belangeloos tot een succes. Onze klanten en leveranciers vragen we om hulp. En waar onze recruiters normaal gesproken potentiele nieuwe collega’s benaderen, klimmen ze nu in de telefoon om sponsoren over de streep te trekken voor de initiatieven van de stichting.

Waarom? Omdat het kan en omdat we het willen!