De aanleiding. Je loopt toevallig een oude bekende tegen het lijf. Via social media had je recent gezien dat hij vader was geworden van een nu 6 maanden oude dochter. Je vraagt hem hoe het gaat. Het antwoord is onverwacht. Zijn dochter ligt al maanden ernstig ziek in een ziekenhuis in Groningen. Haar lever sterft af en als er geen donor wordt gevonden zal zij het niet redden. De beide ouders verblijven daar zoveel mogelijk in de directe nabijheid, met dank ook aan het Ronald McDonald huis.

Dagen ben je van slag daarna. De ergste nachtmerrie voor iedere ouder. De vraag die dan opkomt is wat kan je in deze tijd doen om de ouders te steunen. Vader is ondernemer, moeder werkt in loondienst elders. Beide nauwelijks in staat om in deze situatie de werkzaamheden op te kunnen pakken. Financieel dreigen ze er ook aan onderdoor te gaan en alles kwijt te raken.

Dan het goede nieuws. Er is een donor en een match. De operatie staat voor 12 januari gepland.

De stichting “CAVERO HELPT” is geboren. Wij gaan Iris en haar ouders helpen. Om orde te scheppen in hun administratieve en financiële chaos. Zodat zij de komende periode tijd hebben voor Iris en bij thuiskomst ook nog een dak boven hun hoofd hebben, een onderneming en een baan.

Op 9 januari voorafgaand aan de levensreddende operatie van Iris zullen wij met zoveel mogelijk motorrijders van Utrecht een tocht maken naar Groningen. Het doel: de familie een hart onder de riem steken. En geld inzamelen om de ouders te kunnen steunen. Verder zullen wij doneren aan zowel het Ronald McDonald kinderfonds en de Leverstichting. Vanuit Cavero B.V. Zullen wij onze expertise belangeloos inzetten ter ondersteuning van dit initiatief zodat alle donaties 100% terecht komen bij de goede doelen die wij steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *